5 Nisan 2013 Cuma

Sponsorlu Bağlantılar

Bence Benim Annem Programı

İngiltere'de BBC'de tam on beş yıldır ilgiyle izlenilen “Ready, Steady, Cook”, SHOW TV'de Endemol Türkiye'nin yapımcılığında ve Berna Laçin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.
En lezzetli yemeği yaptıkları iddasıyla stüdyoya gelen anneler, kendilerine eşlik edecek çocuklarının ve şeflerin yardımlarıyla günün seçilen yemeğini yapacaklar. Ama asıl lezzet ustası annelerin sırrı, yanlarında getirecekleri ve sırlarının paylaşacakları, ev salçaları, tarhanaları, memleketten gelmiş tereyağları ile anında menü hazırlamakla kalmayacaklar, aynı zamanda tüm bu yemekleri 40 dakikada pişirecekler. 
Sağlıklı, pratik ve leziz tariflerin yer alacağı 'Bence Benim Annem'de günün en lezzetli ana yemeğini kimin yaptığına Gurmemiz “Haldun Tüzel” karar verecek ve günün birincisi belirlenecek.
Eldeki malzemeden harika sofralar hazırlayıp, her gün izleyicisine en az 5 çeşit yemek tarifi veren bu eğlenceli programda yemek yapmanın püf noktalarını, mutfağa dair küçük ipuçlarını da bulabileceksiniz. 
Ailelerine güzel yemekler yapmak isteyen ev hanımları, ailelerine hızlıca yemek hazırlamak isteyen çalışan anneler 'Bence Benim Annem' sizin için hafta içi her gün Show TV'de!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar