9 Nisan 2013 Salı

Sponsorlu Bağlantılar

B.Dortmund - Malaga Şampiyonlar Ligi 9 Nisan


B.Dortmund - Malaga Şampiyonlar Ligi 9 Nisan 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Almanya temsilcisi ile İspanya ekibi Malaga karşı karşıya gelecek. 0-0'ın rövanşında TSİ 21:45'te Signal Iduna Park Stadı'nda oynanacak olan mücadelede İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Craig Thomson düdük çalacak.
İki takım arasında oynanan ilk maç golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı.
Borussia Dortmund ile Malaga'nın alacağı her galibiyet tur atlayacağı bu karşılaşmada 90 dakika eğer golsüz eşitlikle sonuçlanırsa maç uzatmayaca gidecek. Her türlü gollü beraberlikte ise konuk ekip Malaga adını yarı finale yazdıracak.
Borussia Dortmund bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol ekipleriyle 4. kez karşılaşacak. D Grubu'nda Real Madrid ile karşılaşan Alman ekibi evindeki maçta rakibini 2-1 mağlup etmiş, Madrid'deki maçta ise sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.
Malaga bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde sadece son 16 turunda Porto'ya deplasmanda 1-0 kaybetti.
Eğer Malaga yarı finale adını yazdırırsa, Manuel Pellegrini 2005/2006 sezonunda Villarreal ile yakaladığı başarıyı tekrarlayacak.
Ev sahibi ekip Borussia Dortmund'da durumları şüpheli olan Jakub Blaszczykowski ve Mats Hummels'in durumları maç saatinde belli olacak. Antreman eksikliği bulunan Patrick Owomoyela ise kadroda yer almayacak.
Konuk ekip Malaga'da ise sarı kart cezalıları Manuel Iturra Urrutia ve Wellington Robson'ın yanı sıra diz bağlarında problem yaşayan Eliseu Dos Santos bu maçta forma giyemeyecek isimler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar