5 Nisan 2013 Cuma

Sponsorlu Bağlantılar

Arka Sokaklar Dizisi Oyuncuları

Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan polisiye dizi. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıradışı maceraları ve aile yaşamları konu alınıyor. Dizi 30 Kasım 2012 Cuma gününden itibaren Cuma günleri yayınlanmaya başlamıştır.Aynı zamanda Cuma günleri Max Smart'da yayınlanmaktadır.

Rıza Soylu:İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de emniyet amiri. Ekibin lideri, çimentosu, babası. Sezgileri, iradesi ve tecrübesiyle kendini mesleğine, ailesine, hayata adamış bir adam.

Hüsnü Çoban:Ekibin Rıza Baba’yla birlikte en eskisi. İstanbul pahalılığında beş çocuğu ve karısını tek polis maaşıyla geçindirmeye çalışıyor ve bunu zor da olsa başarıyor. Ekibin gülümseyen-gülümseten yüzü. Başına gelen türlü aksiliklerden yılmayan, insani sıcaklığını asla kaybetmeyen bir ‘yurdum insanı’

Mesut Güneri:Özel ekibin komiserlerinden. 90’lı yıllarda doğuda Özel Harekat’ta görev almış. Bu görevden kalma travmalarla dönmüş İstanbul’a. Oğlu Tunç’u neredeyse tek başına büyütmüş-büyütmekte. İşinde de özel hayatındada sert sivri. Ama aile içinde, yani ekipte, sevilen sayılan bir ‘ağabey’

Zeynep Ateş:Çocukluğundan beri başka bir meslek başka bir hayat istememiş, şehit polis memuru babasının izinden gitmiş ve polis olmuş. Trafik Şube’deki görevinden özel ekibe geçişiyle hayatı tamamen değişmiş. Murat’la da burada tanışmış, aşkları böylelikle başlamış. Evlilik ve çocuktan sonra bir süreliğine yurt dışı görevde bulunsa da dönüp dolaşıp İstanbul sokaklarına ve ailesi gibi sevdiği insanların yanına-ekibe geri dönmüş.

Murat Ateş:Özel ekibimizin hızlı komiserlerinden. Mesleğe neredeyse Rıza Baba’nın elinde başlamış. Hayatının her aşamasına mesleği ve ekip arkadaşları var, burada sevmiş –evlenmiş-baba olmuş-ayrılmış. Ama aileden hiç kopmamış. İşinde hırslı, başarılı. Sakin gibi dursa da patlaması bela.

Melek Serter:Narkotik Şube’den özel ekibe transfer olan Melek, ekibe son katılan komiserdir. Başından bir evlilik geçmiştir,Şirin isminde bir kızı vardır. Kızıyla birlikte yaşıyor. Uzun süre boğuştuğu zorlukların ardından ekibe ve yeni görevine alışması, Melek’in de hayatını değiştirmiş.

Engin Balkan:Başkomiser. Daha önce Amerika büyükelçiliğinde koruma müdürü olarak görev yapmış daha sonra ekibe katılmıştır. Madrid büyükelçiliğinden ekibe dönmüş ancak ardından gizli görevle Moskova'ya gitmiştir.

Sinan Bahadır:Ekibin hızlı-yakışıklı komiserlerinden. İşinde hırslı ve sertlikten kaçınmayan bir genç adam. Elif’le yaşadığı fırtınalı ilişki evlilikle sonuçlanacakken sarsılmış, her şeyden vazgeçtiği bir anda ekip onu yalnız bırakmamış ve kolundan tutup mesleğe-hayata geri döndürmüş. Mecburi şark görevinden dolayı Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Birimine tayini çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar